Welkom bij Autobedrijf WMG, voor goedkope betaalbare occasions!
Altijd 60 goedkope auto’s op voorraad

Met Pasen zijn wij gewoon bereikbaar op 06-53950519.

U kunt dan met mij een tijd afspreken zodat u dan niet per ongeluk voor een gesloten deur staat wanneer wij er even niet zijn.

Een prettig weekend en een fijne Pasen toegewenst.

Ook doen wij EXPORT voor u voertuigen regelen binnen 15 minuten
Tevens ook totale onderhoud en reparaties aan alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens tegen scherpe prijzen met en zonder afspraak
Telefoon: 0186-769079 of 06-53950519

 

LogoWMG

10 gedachten over “

  1. Zeer goed autobedrijf met uiterst deskundig en vriendelijk personeel.

  2. uitstekende service, leuk en deskundig personeel. Je kan altijd bellen wanneer het iets mis is met de auto. niks is te veel , ik ben super tevreden over dit bedrijf!

  3. uitstekende service! leuk en deskundig personeel. Je kan altijd langs als er wat mis is met de auto. Zeker een aanrader ik ben zeer tevreden!

  4. Wat een geweldige mensen en een super service.. kan niet anders zeggen dan heb je een andere auto nodig ga zeeeeer zeker naar dit bedrijf 😍😍😍 helpen je zo goed!!!

  5. Zoek je een goed en betrouwbaar bedrijf dan zit je bij wmg goed. De service is top de mensen zijn ook nog steeds mensen en denken met je mee tot je weer veilig de weg op ben. Willem mariska en gert heel veel geluk in het nieuwe jaar en dat jullie volgend jaar nog harder gaan knallen gr wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.